MASZK KÉTELEMÚ SKINZEN RÓZSAKIVONATTAL

Eredeti arcpakolás 5 fajta rózsa virágainak szirmából készült kivonattal, az indiai szent bazsalikom, a Tulsi és hidratáló, bőrvédő összetevők hozzáadásával. Gyengéd színének és illatának, valamint erős, azonnal látható hatásának köszönhetően igen népszerű a leendő menyasszonyok kezelése során. Azonnal semlegesíti az érzelmi stressz hatásait a bőrön. Hidratálja és megnyugtatja a stresszes, fáradt bőrt, visszaadva a komfort érzését. Erősíti a bőr természetes védekező képességét, ellenállóvá és élettelivé téve azt.
A kezelést követően a bőr nyugodt, selymes és rugalmas. Bársonyos puhaságot és egészséges megjelenést biztosít. A rózsakivonat a többi hatóanyaggal karöltve visszaadja a bőr ragyogását és természetes szépségét.
Ez a maszk minden bőrtípus kezelésére alkalmas, beleértve a nagyon érzékeny bőrt is. Különösen alkalmas különféle társadalmi események előtt, ideális menyasszonyok számára.
Az alkalmazás módja: Egy tálkában keverjük össze port és az oldatot, amíg homogén keveréket nem kapunk Legyező ecsettel vigyük fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Hagyjuk hatni 15 percig. Ezután spatulával szedjük le a felesleget, és tisztítsuk meg a bőrt eldobható zsebkendővel vagy nedves törülközővel.
Gyártó: GERMAINE DE CAPUCCINI
Termékcsalád OPTIONS
Referenciaszám G762606
Mértékegység: 10 ks
Kategória:
KOZMETIKA >  ARC >  MASZKOK >  EGYHASZNÁLATOS
Bőrtípus: Normál és Vegyes bőr
Bőrtípus: Érzékeny bőr
Bőrtípus: Száraz bőr
Használat: Professzionális
Bőrtípus: Zsíros bőr és Problémás bőr
Ajánlott: Unisex
Ápolás típus: Anti-aginge
Ápolás típus: Ránctalanító
Ápolás típus: Hidratálás és Táplálás
Rész: Nyak és Dekoltázs
Rész: Arc

Variáns választás

Kapcsolódó termékek