PROGRAM PROFESZIONÁLIS - TIMEXPERT WHITE

• Mikrohámlasztó krém a bőr textúrájának megújításáért 25 ml. A bőr felszíni mikrorétegének tisztítására szolgáló termék. Fokozatosan „törli” a hibákat és összehúzza a pórusokat. A Micro-D technológián alapuló krém.
• Bőrnormalizáló tonik 30 ml + 5 szivacs A bőrnormalizáló tonik hatékonyan semlegesíti a mikrohámlasztás esetleges negatív hatásait. Kamilla és körömvirág kivonatot, valamint tengeri eredetű hatóanyagokat tartalmaz, melyeknek köszönhetően kiváló normalizáló hatással bír.
• Peel Refinisher 30 ml. Áttetsző gél a glikolsav intenzív regeneráló hatásával.
• Spot Diminish 5 x 3 ml. Speciálisan adagolt szérum a Melanolight Process technológia alapján.
• Cristalline Mask 50 ml. Krémes textúrájú arcmaszk. Összetevőinek köszönhetően (vadszázszorszép, kamillavirág kivonat, élesztőből és tejfehérjéből származó proteinek) lehetővé teszi, hogy a kezelést követően a bőr úgy ragyogjon, mint a kristály, erős, hidratált és energiával teli legyen. Különleges textúrája masszázsra is alkalmassá teszi.
• Korrekciós krém a bőrfoltokra SPF 20 50 ml. Megelőző hatású készítmény, amely szabályozza és javítja a túlzott pigmentációt. Egyúttal védi a bőrt az UVA és az UVB sugárzás hatásaitól.
Gyártó: GERMAINE DE CAPUCCINI
Termékcsalád TIMEXPERT WHITE
Referenciaszám G572042
Mértékegység: sada (5 oš.)
Kategória:
KOZMETIKA >  ARC >  KOZMETIKAI SZETTEK
Bőrtípus: Normál és Vegyes bőr
Bőrtípus: Száraz bőr
Használat: Professzionális
Bőrtípus: Zsíros bőr és Problémás bőr
Ajánlott: Unisex
Ápolás típus: Világosító
Ápolás típus: Anti-aginge
Ápolás típus: Depigmentáció
Rész: Nyak és Dekoltázs
Rész: Arc

Variáns választás

Kapcsolódó termékek