SZETT ADVANCED NÁCAR 6 FÁZIS

• Minden nő varázslatosan szép, ragyogó arcbőrre vágyik, pigmentfoltok és egyéb kozmetikai hibák nélkül.
• Ezért a CASMARA egy nagyon kifinomult megoldást hoz, amelyet a legújabb technológiák támogatnak, és aktív hatóanyagok komplexumát tartalmazza. A legújabb tanulmányok bizonyították, hogy a foltok eredetét vizsgálva,mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a bőr memóriával rendelkezik.
• Ahhoz, hogy hatékonyan fel tudjuk venni a harcot a hiperpigmentáció ellen, először is meg kell határozni az okokat, amelyek elindítják a melanogenesis (bőrbarnulás) folyamatát.
• A napfény okozta bőrirritáció, bőrkárosodás és egyéb bőrön lévő sérülések olyan folyamatokat indítanak el,ami a károsító anyagot a szervezetben felhalmozza,ezáltal rossz irányba befolyásolja a sejtek működését,melynek eredményeként megjelennek
a bőr korai öregedésének jelei.
• Ami aztán a bőr korai öregedéséhez vezet.
Az idő előrehaladtával a sejtek állapota és működése folyamatosan romlik, ezért nagyon fontos, hogy ne csak védjük bőrünket a napsugárzás káros hatásával és egyéb környezeti tényezőkkel szemben, amelyek irritálják és károsítják a bőrt,hanem folyamatosan regeneráljuk a sejteket a sérülésekből.


Gyártó: CASMARA
Termékcsalád ADVANCED NÁCAR (LIGHTENING)
Referenciaszám CSA31000
Mértékegység: szett (2 kez.)

Variáns választás

Kapcsolódó termékek