DÖRZSKEFE AROSHA TERMÉSZETES

AROSHA TERMÉSZETES SZÁLÚ DÖRZSKEFE

• Dörzsölés kefével - száraz peeling - Egy nagyon régi módszer, amely kiváló eredményt nyújt, valamint pár perces napi használat mellett nagyon hasznos a nyirokredszer száámára.
• A kefe sörtéi a "Tampico" nevű növényi rostokból készültek, amelyeket az észak-mexikói sivatagban előforduló Agave Lechuguilla-ból nyernek.
• A szisztematikus dörzsölés serkenti a bőr mikrokeringését, kisimítja és növeli rugalmasságát, hámlasztja az elhalt hámréteget, cellulitcsökkentő és felkészíti a bőrt a későbbi kezelésre.
• A dörzsölés továbbá segítséget nyújt a benőtt szőrszálakon, formálja és karcsúsítja a testet. Ugyanakkor a testet felfrissíti,
láthatóan megfiatalítja a bőrt és kiegyenlíti annak tónusát. A dörzsölés során eltávolítjuk a bőrsejtekben megbúvó méreganyagokat, eltávolítjuk az anyagcsere káros elemeit, csökkentjük a striák megjelenését a testen, segítjük a megfelelő energiaáramlást a szervezetben. Az olajok és krémek együttes használatával a száraz dörzsölés segít megfékezni a striák kialakulását (már az első fázisban, amikor még pirosak).
• A dörzskefével való testmasszázs lazító, energiát ad és tökéletesen ellazítja az izmokat.
Gyártó: AROSHA
Termékcsalád PŘÍSLUŠENSTVÍ
Referenciaszám ARO900002
Mértékegység: 1 db

Variáns választás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó csomagok